הצטרפו לאלפי אנשים שהורידו את הייעוץ החינמי לזוגות כלים, סרטונים ותובנות לשיפור מיידי דנה שלחי לי את המדריך במתנה
052-617-33-23
מלאו פרטים לקבלת ייעוץ

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
    • מאת
      תגובות

ליבי
      אורח

היי דנה ,

נפרדתי מהחבר שלי לפני כשנה אחרי זוגיות של 5 שנים.
      יש לי בעיה שאני לא מצליחה להתנתק מהזוגיות שהייתה. אני חושבת עליו, מה הוא עושה
      , עם מי הוא נמצא והאם יש בו הרהורי חרטה על הפרידה.
      ניסיתי לצאת עם בחורים חדשים, אבל לא הצלחתי לפתח קשר רציני מאז.
      הבטחון העצמי שלי נפגע מאז הפרידה ובנוסף לכל פוטרתי מעבודתי לפני כחודשיים
      בשל קיצוצים.

אשמח לקבל תשובה ממך כיצד עלי לעזור לעצמי

תודה,
      ליבי

דנה חיימזון בוארון
      מנהל בפורום

פרידה היא דבר בהחלט לא קל.
      ישנה התמודדות לא פשוטה ובהחלט סוג של התאבלות על הקשר שהיה.
      זוגיות של 5 שנים נתפסת כמאוד רצינית ואני בטוחה שהרבה מאוד מהיום יום שלכם היה כרוך אחד בשני
      (את לא ציינת, אבל אני מניחה שאולי גם גרתם ביחד)
      מחשבות אחרי פרידה הם חלק בלתי נפרד מהתאבלות על הקשר, אבל עצם המעשה (פרידה) מעיד על כך שהקשר
      בניכם הגיע לקיצו.
      ליבי, אני ממליצה לך לשבת עם עצמך ולנסות לעשות קודם כל שחזור, מה הביא אתכם למקום הזה של הפרידה.
      גם עם ההחלטה לא היתה שלך, סביר להניח שאת יודעת לענות לעצמך מהם המקומות שהובילו למהלך הזה.
      אהבה זה מרכיב מאוד חשוב והכרחי בקשר אבל לבדו הוא לא יכול להתקיים ולכן מאוד חשוב שתנסי להציג בפני עצמך מה
      לא היה בזוגיות הזו.
      כשאת חושבת עליו, אני מניחה שאת משחזרת רגעים יפים, כי בסופו של דבר רובנו נזכרים בטוב ושוכחים את הרע.
      אבל אנחנו צריכים תמיד לזכור שהחלטות של פרידה, קשות ככל שיהיו הם תוצר של בעיות בזוגיות.
      כשאת חושבת אליו תנסי לחשוב מה הניע את המהלך הזה ותשתדלי להיות כנה עם עצמך (ולא לענות ממקום רגשי) האם באמת הקשר
      הזה היה טוב לך לפני הפרידה?
      יציאה עם בחורים חדשים – כמה דברים בנושא…
      1.יציאה עם בחורים חדשים – מעשה חכם, אבל אולי עשית זאת בשלבים מוקדמים מדי
      אחרי הפרידה ולכן ההתמודדות היתה קשה מדי.
      2. המקום של ההשוואה הוא מאוד טבעי בייחוד שאת מאוד מורגלת לבחור שאיתו יצאת פרק זמן כ"כ ממושך.
      3.לא בהכרח הבחורים שיצאת איתם ( אני לא יודעת במשך כמה זמן וכמה הם היו) הם באמת התאימו לך או יכול
      להיות שלא נתת לזה הזדמנות אמיתית.

אני מציעה לך לבלות קצת זמן עם עצמך,לעשות חושבים ולקבל את הפרידה ממקום של הבנה למרות כל הקושי.
      יכול להיות שאחרי הכל' הקשר הזה לא הוביל אתכם למקום טוב או שנשארו דברים פתוחים שלא מאפשרים לך להמשיך הלאה..
      (ואת הדברים האלה צריכים לבחון מחדש)

בטחון עצמי באופן לגטימי יכול להיפגע אחרי פרידה אך הייחוס שהפרידה קשורה למקום עבודה זה אולי פרשנות אישית, אלא אם כן המוטיבציה שלך לעבוד
      פחתה וזה הורגש במקום העבודה.
      אנ חושבת שאת צריכה לעשות פסק זמן ולהחליט עם עצמך איך את ממשיכה הלאה.
      איפה המקום שאת מותחת את הקו ואומרת לעצמך- מספיק
      "אם הוא לא עסוק וטרוד בי כמו שאני בו אולי זה לא נועד להיות?"…

מאחלת לך בהצלחה ואם יש לך עוד שאלות, אני פה:)

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

f g y