הצטרפו לאלפי אנשים שהורידו את הייעוץ החינמי לזוגות כלים, סרטונים ותובנות לשיפור מיידי דנה שלחי לי את המדריך במתנה
052-617-33-23
מלאו פרטים לקבלת ייעוץ

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
    • מאת
      תגובות

שירי
      אורח

אני ובעלי נשואים 15 שנה. אחיו עומד להנשא והוא הוזמן למסיבת הרווקים שלו במועדון חשפנות. אני רואה זאת כבגידה והוא יודע מה דעתי על כך,, אך הוא לא שוכח להזכיר לי שאני לא קובעת שום דבר ושהוא מחליט על ההשתתפות במסיבה. אני מרגישה פגועה ונבגדת. אשמח לשמוע דעתכם. אני רוצה לציין שמדי פעם הוא מציין בפני שהוא יתחיל לצאת עם חברים והוא אומר לי שגם אני יכולה, למרות שהוא יודע שאני עם הילדים וכך גם חברותיי. הזוגיות שלנו לא התחילה כך, היה בנינו מעין חוזה לא כתוב על דברים שנעשה ולא נעשה והדברים שהוא מעלה לאחרונה, לא היו בחוזה. אשמח לתגובה

דנה חיימזון בוארון
      מנהל בפורום

השאלה שלי אליך האם את סומכת על בעלך?
      נשמע שלא.
      מסכימה איתי שאם רצה לבגוד בך הוא לא היה צריך לחכות למסיבת הרווקים של אחיו?
      יחד עם זאת אין ספק שהגישה שלו לא מכבדת את הרגישות שלך ויכול להיות שהסיבה שענה ככה היא כתוצאה מתגובתך.

אני מאמינה שזוגיות טובה היא שלכל אחר יש את החיים שלו ובונים משהו משותף.
      אין שום דבר פסול, נהפוכו שכל אחד ממכם יצא עם חבריו אפילו פעם בשבוע אך נשמע שאת מאוד לא סומכת עליו והשאלה שצריכה להישאל
      היא למה? מה הוא עשה שגרם לך להרגיש ככה? מה בהתנהלות שלו גורם לך לחוסר בטחון? האם זה בכלל קשור אליו או אליך?

זמן יציאה עם חברות זה בזמן

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

f g y