בן זוג קמצן

הצטרפו לאלפי אנשים שהורידו את הייעוץ החינמי לזוגות כלים, סרטונים ותובנות לשיפור מיידי דנה שלחי לי את המדריך במתנה
052-617-33-23
מלאו פרטים לקבלת ייעוץ

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
    • מאת
      תגובות

שירין
      אורח

הי לכולם, אני בת 30 וחברי 39 , אני נמצאת בזוגיות שנה ו-4 חודשים, בן זוגי נוהג בקמצנות בכל מה שקשור אליי ואילו על עצמו אין לו שום בעיה לבזבז כספים, הוא מאמין שבחורה צריכה לשלם על עצמה ושהכל צריך להתחלק חצי חצי, אנחנו עדיין לא נשואים ולא גרים יחד, אני מאמינה שגבר שמעוניין באמת ואוהב מכל הלב, יראה את זה ולא יתקמצן להזמין מדי פעם, מה גם שאני מתחשבת מאוד, לא דורשת, לא מקבלת טיולים, לא מתנות , לא חו"ל. מדי פעם אנחנו יוצאים לשתות או לבית קפה והוא מזמין לא לדברים יקרים וגם אז אחרי כמה פגישות מעלה את הנושא של הכסף שוב, אני אוהבת אותו והתחלנו ייעוץ זוגי שבוע שעבר אך אינני מבינה למה לא אכפת לו לבזבז על עצמו ואילו ממני הוא מתקמצן.

• הדיון הזה עודכן לפני 10 years, 8 months ע״ידנה חיימזון בוארון.
      • הדיון הזה עודכן לפני 10 years, 7 months ע״יcosta.
      • הדיון הזה עודכן לפני 10 years, 7 months ע״יcosta.

דנה חיימזון בוארון
      מנהל בפורום

היי שירין בוקר טוב,
      תודה שבחרת לשתף אותי.
      קמצנות היא תכונה בהחלט בעייתית ומאוד מקשה על הרצון להיות ביחד.
      התחושה שאת לא יכולה לעשות דברים שאת רוצה,
      שבן זוגך לא מפרגן לך היא בהחלט מאוד קשה ומתסכלת.
      מנסיון עם מטופלים קדומים שלי שבאו עם הדפוס הזה, נוכחתי לדעת שלרב זוהי בעיה בתפיסה הזוגית ובראייה לא נכונה.
      כיוון שנכנסת לתהליך של ייעוץ זוגי לפי כשבוע ( החלטה נבונה)
      אני מציעה לך לתת לזה הזדמנות אך במקביל לתחם את התהליך.
      עליך לראות שינוי בהתנהגות שלו אחרי 3-4 מפגשים, במידה ולא תראי שהתהליך מתקדם,
      את מוזמנת להרים אליי טלפון ולהתייעץ איתי כדי באמת לבחון שאתם פועלים נכון ושהייעוץ הוא אפקטיבי גם אם הוא מתקדם יותר באיטיות.
      ואם התהליך הייעוצי לא עוזר בכלל,כדאי להבין מהי הסיבה לכך, דבר שתוכלי לבחון רק עם יועץ זוגי שמכיר את התחום ויכול להציע אלטרנטיבה.
      במקביל, אני מזמינה אותך להיכנס לעמוד הראשי שלי באתר ולהירשם למדריך לזוגיות טובה, שמדריך אותך ובחינם כיצד לפעול במצבים שונים.
      בהצלחה,
      דנה

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

f g y