ספקות לגבי האהבה…

הצטרפו לאלפי אנשים שהורידו את הייעוץ החינמי לזוגות כלים, סרטונים ותובנות לשיפור מיידי דנה שלחי לי את המדריך במתנה
052-617-33-23
מלאו פרטים לקבלת ייעוץ

ייעוץ זוגי פורום פורום ייעוץ זוגי ספקות לגבי האהבה…

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
    • מאת
      תגובות

י.
      אורח

שלום דנה,
      אני בת 25, עם חבר שלי 3 וחצי שנים.
      הזוגיות בינינו נהדרת. לא רבנו מעולם, יש בינינו תקשורת טובה, ואנחנו גלויים אחד עם השני. כל מה שמפריע משתדלים להגיד.
      עד לפני שנה וחצי הקשר היינו בצבא והקשר שלנו התבסס על סופי שבוע. כמובן שהגעגוע היה גדול והקשר רק הלך והתחזק.
      לפני שנה וחצי עברנו לגור ביחד. בהתחלה ההתרגשות היתה מאוד גדולה ושמחנו על ההזדמנות לחיות ביחד.
      לפני כשנה התחלתי להרגיש רגש שהלך והתפתח- המשיכה הלכה וירדה.
      היום אני מרגישה שאני לא ממש נמשכת לחבר שלי, לעתים קרובות מרגישה חנוקה, וממש לאחרונה התחלתי לשאול את עצמי אם אני באמת אוהבת אותו.
      הקשר שלנו מאוד קרוב,כבר לפני שנתיים דיברנו על כך שאנחנו רוצים להתחתן ודיברנו על העתיד שלנו.
      למרות הקשיים אנחנו לא רבים ומסתדרים טוב, כיף לנו ביחד, אבל כשזה מגיע לאינטימיות אני מרגישה שאני צריכה לרצות אותו, מן לחץ שאני לא ארגיש משיכה ואכריח את עצמי לשכב איתו.
      הוא באמת מבין אותי ומתחשב, ודיברנו על כך לא מעט, אבל בכל זאת הוא נמשך אלי ואני לא רוצה לאכזב אותו.
      בכל הסיפור, אני מרגישה שאני היחידה בקשר ש"בעייתית"… הוא באמת מקסים, מתחשב, מבין, עושה הכל כדי שארגיש טוב. אבל אני לא מצליחה להסתכל בצורה חיובית מספיק ולא מצליחה להתרומם..
      אני לא רואה את עצמי עם אף אחד אחר שיתאים לי כמו חבר שלי. ובכל זאת מבולבלת מאוד מהרגשות האחרונים.
      מה עושים??

תודה מראש.

דנה חיימזון בוארון
      מנהל בפורום

היי י',
      אכן מצב מבלבל והשאלה באמת איך ממשיכים.
      יש סיבות שונות שיכולות להסביר את הרגשות שלך כלפיו ואת הירידה המינית.
      חלקן קשורות בהתנהגויות שונות.
      דרך אגב. זה שמעולם לא רבתם לא מעיד על קשר בהכרח טוב.
      לריב זה דבר שהוא לגטימי ורצוי ביחסים -כמובן תלוי בתדירות.
      יכול להיות שיש קשר בין שניהם.
      אולי היחסים האלה נראים לך כברורים מאליו ואיבדת את העניין ממקום שהכל הולך חלק ואינך צריכה לעשות הרבה בנדון..
      יכול יות שחציתם את היחסים בניכם ממקום של חברות טובה "מדיי" שהובילה לייתר פתיחות מה שפגע במשיכה.
      אשמח אם תצרי איתי קשר שאנסה לראות איך אני יכולה לעזור לך כי יש כיווים רבים שיכולים לתת מענה ולא נראה לי שאת תדעי לכוון אותי מתוך מה שכתבת.
      כנראה שישנם דברים מסוימים שאת לא מייחסת להם מספיק חשיבות והם מאוד מהותיים ויכולים להסביר את התצאות של מה שאת חשה כיום

אני ב052-6173323

דנה

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

f g y