משבר רציני בזוגיות

הצטרפו לאלפי אנשים שהורידו את הייעוץ החינמי לזוגות כלים, סרטונים ותובנות לשיפור מיידי דנה שלחי לי את המדריך במתנה
052-617-33-23
מלאו פרטים לקבלת ייעוץ

ייעוץ זוגי פורום פורום ייעוץ זוגי משבר רציני בזוגיות

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
    • מאת
      תגובות

שלגיה
      אורח

שלום רב,

אני נשואה 16 שנה ויש לי 3 ילדים 2 בנים בני 15, 11 ובת בת 3. אנחנו חיים במתח ויכוחים בבית כל הזמן וזה חשוף לילדים. אין לנו תקשורת או שוטפות בשום תחום וקשה לי לקבל החלטה. אני חייה בפחד כל הזמן עם בעל לא מרוצה מכלום. מתפקדת כמעט לבד וכשאני מבקשת עזרה ממנו זה להתחנן ולקבל הערה כמו "את לא רוצה שאנפנף לך ?". אין לנו חיים אינטימיים המון שנים חוץ מלפני כ-3 שנים כשהיינו צריכים להביא ילדה לעולם. הוא מעדיף לספק את עצמו לבד. הגעתי למצב שלא מאמינה בעצמי. הילד הגדול בן 15התחיל להזדהות עם אבא שלו ולפעמים מתחצף אלי מתוך כעס אבל אני לא מאשימה אותו. כואב לי על הילדים יותר מהכל…אני חיה לבד בארץ (כל המשפחה שלי גרה בצרפת בפריז) והוא מנצל את זה שיש לו גב, משפחה שלו בארץ. אני בפחד לפתוח תיק גירושין מפני שאני מפחדת לא להיות מסוגלת להתמודד עם העלבון של הילדים ושהילדים יאשימו אותי בכל זה. אנא עזרו לי..לא יודעת מה לחשוב או להחליט…? אנו בטיפול זוגי אבל שום דבר יוצא מזה חיובי. בצד אחד, אם ההחלטה היתה גירושין, הייתי רוצה שנגיע לההסכם אבל אני יודעת שמפני שהוא לא מעוניין להתחלק בכספו, הוא יסרב. מה לעשות ??? בתודה

דנה חיימזון בוארון
      מנהל בפורום

אני מודה לך על השיתוף.
      אין ספק שאת מתמודדת עם המון קשיים בו זמנית,
      בן זוג שלא תומך,
      זלזול גדול מצידו ומצד הבן שסופג ולומד ממנו. משפחה שרחוקה ואת מרגישה לבד וחסרת בטחון .
      יש לי לא מעט שאלות לשאול אותך על מנת לעזור לך
      אצטרך לקבל פרטים כדי לראות את התמונה בשלמותה ולעשות קצת בסדר..
      ראשית כמה זמן אתם בתהליך זוגי?
      האם אתם במקום של לתקן, למה המחשבה על גירושים?
      כי אין שינוי מאז תחילת התהליך?
      אם הגירושין עולים גם מצידו?
      אם הוא מעוניין לתקן- אני מניחה בגלל שאתם בטיפול למה המצב בניכם לא משתפר?
      דרך אגב, זו שאלה במקום להפנות לאיש מקצוע שמלווה אותכם!!!
      אשמח לעזור לך אבל חסרים לי נתונים מאוד בסייסים.
      יכול להיות גם שהטיפול שלכם לא אפקטיבי ושוב, זה תלוי כמה זמן אתם נמצאים בתהליך שכזה.
      אשמח לתת לך היענות מיידית ברגע שתשלימי לי את התמונה.
      אני ממליצה לפנות אליי במייל dana@shnaim.co.il או ישירות למספר טלפון שלי 052-6173323

יום טוב,
      דנה

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

f g y