ייעוץ זוגי › פורום › פורום ייעוץ זוגי › מסובכת עם חיי…
- This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 10 years, 7 months by
דנה חיימזון בוארון.
-
מאתתגובות
-
1 בנובמבר 2012 בשעה 16:03 #970
דנה חיימזון בוארוןמנהל בפורום27היי נופר,
נשמע שהבעיה היא בעית התנהלות כלכלית בעיקר.
מניחה שאם היה לכם תוכנית מוגדרת ומוסדרת שהייתם יכולים לעמוד בה המצב בינכם היה יותר רגוע
ותחושה של הישגיות מול חוסר אונים.
אני מציעה שתנסו לבחון את ההוצאות ביחס להכנסות ותבדקו האם ההתנהלות שלכם שם היא נכונה.האם העסק שלו מאפשר לכם לחיות נכון ויכול להיות שההסדרים שלו מול הספקים השונים לא מאפשרת לכם חמצן.
הבדיקה צריכה להיות גם ברמה המשפחתית וגם ברמת העסק כל מקרה לגופו.משכורת זה עוגן ונראה שאין לכם אינדאקציה לכמה אתם מכניסים ומתגלגלים ומכאן החוסר בטחון.
במידה וזה הקושי רשמח להמליץ לכן על יועץ לכלכלת המשפחה וזאת במידה ולא הצלחתם להגיע לפתרון הרצוי.
בהצלחה,
דנה
16 בנובמבר 2012 בשעה 11:22 #969
נופראורחאני נשואה לאיש די מקסים במשך 16 שנה …הוא אבא טוב..ולעיתים גם חבר…. אני לא יודעת אם לשייך את כל הבלגן שלי והשאלה שלי לגיל שלי שאני די מתוסכת מאז גיל 40 או שבאמת המצב מעורר דאגה?? הקונפליקט העיקרי ביני לבינו זה כמובן הבעיה הכלכלית… כל השנות הכררותי והחיים לצידו לא ליקקקתי דבש….אבל כן היו גם ימים טובים. הוא אוהב אותי ומבין אותי לרוב ולי המון פעמים עקב אופיו ומצב החיים שהוא אימץ לעצמו גורמים לי לתהפוכות נפשיים וגם לפעמים לא לסבול אותו. הוא פרילנסר בתחום שצורת התשלומים בו הם שוטף 45 שוטף 60 וכו.. שכל הצורה הזו גורמים לבעלי לבלגנים בחשבון…
יש ביננו הסכם שכל אחד מאיתנו ינהל חשבון משלו הוא עיסקי (הוא בחובה 15 אלף) ואני חשבון משלי( גם אני בחובה) . ובסיכום היה שאני דואגת לתשלום השכירות והוא דואג למיסים ואוכל. אני והוא גם כמובן דואגים לילדים שלנו….ביגוד חוגים והכל….כל העניין הוא שאני אע" החובה בבנק אע"פ שאני יחסית בזבנית אני די מסודרת ואני כן גורמת לו לנחת ויציבות לפחות עם קורת גג . חשוב לי לציין שכשיש לו אפשרות כלכלית הכל כן מתקתק והא מפריש גם לי כסף מזומן. אבל זה קורה לעיתים רחוקות. אני הגעתי למצב שאני לא מסוגלת להמשיך..ואני מפחדת גם בגלל הילדים וגם בגלל שאני אוהבת אותו (אע"פ לכבר שנה גם הסקס לא משהו..יותר נכון אין הרבה וזה לרוב בגלל שהוא גורם לי לסלידה איבד את שיניו ואין לו כסף לתקן).אז מן הסתם אני לא ממש נמשכת אליו. אנחנו גם מגיעים מעולמות מאד שונים אני די היפר ואוהבת להיות מטופחת ולהיראות טוב ולהנות והוא יחסית מוזנח ומעביר לי אנרגיות לא טובות….מייבש אותי כמו ביצה.
שוב לי לציין שחוץ מהקטע של הכסף השאר הם לא תמיד ככה . אותי מטריף שהוא לא דואג ושואל למשל: יש לך כסף?? איך את מסתדרת?? מיסים לא משלם כי אין לו רק אחרי שמגיע התראות… מסבך אותי לגמרי….
אני הצעתי לו שיעזוב הכל ויעבוד כשכיר – שאני מעדיפה לדעת שנכנס לי 7000 שקל בחודש ואדע להסתדר איתם. הוא אטום ולא מוכן לקבל שום הצע. אפילו הצעתי לו שיתעסק רק בעבודה ואני אנהל לו את הכספים. הוא לא מוכן.
אפילו בעניין השיניים הערתי לו שזה מגעיל אותי ואני יודעת שאין לו – לנו כסף אבל שיבין אותי גם. אז הוא אמר : לי זה גם מפריע.
פה סיכם את השיחה. כמו שנראה היום הוא יש לו יחסית נחת ממני ולי אין . הוא יודע שאני לא מאושרת ושאני מפחדת מכל המצב…. אפילו בית אין לנו.
אני לא יודעת מה לעשות?? חסרת אונים.
לדבר איתו לא עוזר..ניסיתי את כל הדרכים כולל איומים להתגרש. כלום לא עוזר …. בבקשה תכוונו אותי.. כי בנתיים המינוס שלי גודל כי אני רוצה לשרוד. אפילו הוספתי לו שעה בעבודה ….תודה -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.