מה יהיה ??.

הצטרפו לאלפי אנשים שהורידו את הייעוץ החינמי לזוגות כלים, סרטונים ותובנות לשיפור מיידי דנה שלחי לי את המדריך במתנה
052-617-33-23
מלאו פרטים לקבלת ייעוץ

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
    • מאת
      תגובות

שלי
      אורח

אני בת 50 נראת מצוין. גרושה מזה 10 שנים .
      לפני מס' חודשים הכרתי בחור שניפגשנו בעבר [ לפני 8 שנים ]. פעמיים או שלושה ואז נותק הקשר . לפני מספר חודשים הגורל הפגיש בנינו -דרך אתר הכרויות .
      היתה כימיה כבר בפגישה הראשונה והקשר חודש בלהט ואהבה . המרחק הגיאוגרפי בנינו הוא 3 שעות נסיעה . בהתחלה היה מגיע פעמיים בשבוע . א"כ פעם וכרגע פעם בשבועיים .אם יוצא לו להיות בסביבה .יש לציין שהרגש חזק מאוד והגעגועים עזים.הסיבה לביקורים המועטים היא : עסקים בראשית הדרך המצריכים עבודה מסיבית עד השעות הקטנות של הלילה .מבחינתי זה נוח במידה מסויימת מכיון שלא ממש מתאים להכניס גבר כרגע לחיי – אני אשה מאוד עסוקה שגם בלילות עובדת בעבודה נוספת .לפני מספר ימים הודיע לי שבקיץ אחשוב על מעבר לחיים משותפים .עדיין לא סגירה על על עצמי לממש רעיון זה – מאידך גיסא מאוד רוצה להיתעורר חבוקה בזרועותיו ולהיות שותפה לחייו. [ יש לציין שלא היתה לי מערכת יחסים קודמת עם גבר אחר של מגורים ביחד וכו'. אני ממש נמצאת בפרשת דרכים ללא מוצא . מבקשת עיצה / עצות האם כדאי בכלל להמשיך בקשר הקיים

דנה חיימזון בוארון
      מנהל בפורום

היי שלי,

נשמע שמה שמרחיק בינכם באמת זה מרחק ועיתוי של עסק מתפתח.
      החששות שלך ברורים, אבל אם יש בך את הרצון לקום מחובקת בזרעותיו כפי שציינת, במוקדם או במאוחר תצטרכי לנסות
      ולראות איך זה מרגיש לך להיות שם איתו.
      מכיוון שהמעבר הוא חד לאור תדירות המפגשים בינכם ,אני מציעה שתנסי בהתחלה לא להגדיר מגורים משותפים כמו לעבור לחיות איתו לשבוע או שבועיים
      לחזור לדירתך ולעשות חושבים מחדש.
      כך תרגישי יותר בטוחה במהלך הבא:)

בהצלחה ותהנו:)

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

f g y