זגיות מעייפת נפשית

הצטרפו לאלפי אנשים שהורידו את הייעוץ החינמי לזוגות כלים, סרטונים ותובנות לשיפור מיידי דנה שלחי לי את המדריך במתנה
052-617-33-23
מלאו פרטים לקבלת ייעוץ

ייעוץ זוגי פורום פורום ייעוץ זוגי זגיות מעייפת נפשית

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
    • מאת
      תגובות

קיקי
      אורח

שלום-אנחנו נשואים 9 שנים שתי בנות משותפות בנות 6 וילד שלי בן 17 וכל דבר אבל כל דבר בעלי מעיר לילד תחבה את המזגן או שתשלם חצי?אתה רוצה לעשות מנגל אז תקנה אתה את הבשר.הילד תלמיד מצטיין הבעל אומר מעניין איזה שוחד קיבלה המורה שלו?המורה אומרת חבל שהיא אפשר לשכפל את הילד המקסים הזה .ובעלי מגחחחח {יש לציין שהבן שלי עם בעיית קשב וריכוז}אבל כולם רואים שהוא מקסים ורק בעלי לא רואה מה אפשר לעשות כדי שזה יסתדר{לי מאוד מאוד קשה ברור שאני ילך לטובת הילד כי רק אני בעולם שלו אבא שלו לא בתמונה }ואני לא רוצה לפרק את המשפחה אני מאוד אוהבת את בעלי והוא אותי אבל זה מעייףףףףף אותי תודה רבה מראש {היינו בטיפול זוגי פעמיים ולא עזר לנו}

דנה חיימזון בוארון
      מנהל בפורום

היי,
      נתחיל מהסוף?
      הבעיה שהייתם בטיפול זוגי ולא בייעוץ אישי.
      הבן שלך גדל למקום שבו הוא הופך להיות מוצלק! בעלך לא מאמין בו וזו המציאות שאליה הוא גדל. שהוא לא שווה מספיק.
      יש פה הפרה בוטה של גבולות ביחסים וחוסר כבוד ואין בספק אם בעלך מבין את ההשלכות של העשייה שלו- כנל לגביך.
      אני מאוד אשמח לכןן אותך ואני חושבת שאת צריכה לפעול במהרה כי מבחינתי זוגיות או התנהלות של אחד שפוגעת בילד היא חציית קו אדום.
      התגובות של בעלך פוגעות ומזלזלות ואין ספק שנגרם כבר נזק מיותר.
      אני פנויה לשוחח אחהצ ואני במספר 0526173323.
      יש שעה שמעודפת עליך לשיחה?
      ארצה לקבל פרטים נוספים בשיחה ושמחה על פנייתך ואל הרצון שלך לתקן את המצב.

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

f g y