בעיה בזוגיות

הצטרפו לאלפי אנשים שהורידו את הייעוץ החינמי לזוגות כלים, סרטונים ותובנות לשיפור מיידי דנה שלחי לי את המדריך במתנה
052-617-33-23
מלאו פרטים לקבלת ייעוץ

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
    • מאת
      תגובות

אנונימית
      אורח

אני וחבר שלי בני 31, יוצאים כשנתיים; סה"כ מסתדרים טוב מאד והייתי מגדירה את הקשר כזוגיות בריאה.
      הבעיה היא שאני בשלה להתחתן ,אבל הוא אינו מעוניין להתחתן בקרוב. אני חוששת שיש קשר לאמא שלו שגרושה 3 פעמים (למרות שהוא אינו מודה) . אני נמצאת בדילמה כיצד עלי לנהוג ומפחדת ללחוץ עליו ולאבד אותו.
      כיצד לדעתך עלי לנהוג? עד מתי עליי לחכות? היום ייעוץ זוגי יכול לעזור בפתירת בעיה כזאת?

דנה חיימזון בוארון
      מנהל בפורום

אביבית שלום,
      הייתי מציעה לך ראשית לנסות וגשש מול בן זוגך בנושא של העתיד משותף.
      לעלות את הנושא לדיון לא הופך אותך ללוחצת בנושא.
      סביר להניח שבצורה כזו או אחרת הרקע הזוגי של אימו השפיעו עליו בתפיסת הזוגיות,
      אך ההשפעה הזו כרגע אינה רלוונטית עבורך משום שגם במידה וכן לא בהכרח זו הסיבה לכך שההצעה לא הגיעה.
      אני מציעה לך לעלות את הנושא כדרך אגב ולא בנימה של" אני רוצה לדבר איתך על משהו.."
      יותר בכיוון של שיתוף ממקום רגשי שלך-" הייתי בחתונה של וזה בדיוק הסגנון שהייתי רוצה לחתונה שלי…"
      "אני רוצה 3 ילדים ואתה?"…

או יותר ישיר- אתה רואה אותנו מתחתנים עוד שנה ,שנתיים?
      גישוש הוא גישוש, ללחוץ על אדם זה להפוך את השאלה לנושא קבוע בניכם.
      שנית, במידה ותרגישי שהתשובה שקיבלת משקפת בעיה כלשהי תנסי לפתח איתו בזהירות
      את הנושא( את יכולה גם לשתף אותי ואייעץ לך)
      ובמידה התשובה תהיי קלילה תגדירי לעצמך זמן שנראה לך סביר לבחון מחדש את הנושא.

הייעוץ במקרה הזה מתאים במידה ויש התנערות מוחלטת המנושא או תגובות שליליות
      מצידו והעדר התמודדות עם השאלה.

בהצלחה,
      דנה

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

f g y