בעיה בזוגיות – צריכה עזרה

הצטרפו לאלפי אנשים שהורידו את הייעוץ החינמי לזוגות כלים, סרטונים ותובנות לשיפור מיידי דנה שלחי לי את המדריך במתנה
052-617-33-23
מלאו פרטים לקבלת ייעוץ

ייעוץ זוגי פורום פורום ייעוץ זוגי בעיה בזוגיות – צריכה עזרה

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
    • מאת
      תגובות

רויטל
      אורח

היי דנה,

אני בת 38 נשואה כ10 שנים ויש לי 3 בנות מקסימות. אני יכולה להעיד על עצמי באופן כללי שאני מרוצה מחיי הנישואין שלי ומהצורה שבה מתמנהלים חיי. אולם בשנה האחרונה חלה הדרדרות ביחסים עם בעלי בשל עבודותו. הוא בעל משרה בכירה בתחום הפיננסים ולפני כשנה קיבל קידום שבעקבותיו אני חשה שהוא נשוי לעבודה ולא לי. ממקום שבו עבד 9-10 שעות ביום הוא עובד מעל 13 שעות כל יום. לא משקיע בבנות וכמובן שגם לו בי. גם כאשר הוא מגיע הבייתה(בד"כ מאוחר) אז או שהוא עדיין ממשיך בשיחות טלפון מעבודה או שאו יותר מדיי עייף לתקשר איתי. זה פגע בצורה משמעותית בזמננו הפנוי יחדיו ואני מרגישה שהאינטימיות הולכת ונעלמת. שוחחתי איתו על הנושא והוא טוען שאין לו ברירה , שיש לו יעדים שהוא חייב להשיג ובמידה ולא יעשה זאת משרתו בסכנה. הוא גם לא מרוצה מהמצב או לא עושה כלום בנידון. זה נכון שבזכות המשרה שלו אנחנו חיים ברמה גבוהה, אבל המחיר של איבוד הזוגיות והמשפחתיות כבד מדיי. מה שגם כל עול הבית והבית "נופל" עליי ולא מותיר לי זמן פנוי לעצמי. אני אובדת עצות ולא יודע כיצד עליי לנהוג. אשמח לשמוע את דעתך. תודה מראש. רויטל

דנה חיימזון בוארון
      מנהל בפורום

רויטל ערב טוב,
      קריירה ומשפחה זה שילוב לא פשוט אך בהחלט אפשרי.
      להתקדם בארגון/ מקום עבודה זה דבר שהוא חשוב ונותן סיפוק,תחושת מימוש ובהחלט
      בטחון כלכלי אבל לא בכל מחיר.
      אני מציעה שתחשבי על איזשהי הצעה שבעלך ברמה ריאלית יוכל לעמוד בה וכך תוכלו להגיע לאיזשהו
      סידור בו הוא ייקח חלק בנטל ויבלה יותר זמן עם הילדים.
      תנסו לחשוב על סדר שבועי קבוע או להחליט שמדי מוצ"ש אתם יושבים ומתכננים את הלו"ז השבועי.
      רצוי מאוד לפני כן להבין את עמדתו של בעלך כי אין ספק שלעבוד 13 שע'
      להגיע מותש וללא חשק לאינטמיות ולשיחה לא משאיר הרבה מקום לזוגיות שלכם.
      בבית שבו אחד מהצדדים ממלא את מקומו כאיש הקריירה/ משכורת גבוהה יותר וכו' אין שפק שאין שוויון בחלוקת הנטל
      והשצד השני מבלה יותר זמן בגידול הילדים ובעבודות הבית השונות אך כן צריך למצוא את הזמן שבו האבא מבלה עם ילדיו
      פרט לסופ"שים ומעורב במהלך השבוע בצרכי המשפחה והבית גם אם זה באופן חלקי.
      תנסו להגדיר לוחות זמנים וחלוקה ואני מציעה לך להגיע מוכנה לשיחה הזו אם איזשהי הצעה.
      בנוסף, רצוי מאוד שתגדירו זמן איכות עבור שניכם פעם בשבועיים מעבר למרתון היומיומי שתמצאו את הזמן שלכם לעצמכם,
      להתעדכן, להתקרב ולחזק את הקשר
      בהצלחה.

דנה

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

f g y