קושי לתקשר

הצטרפו לאלפי אנשים שהורידו את הייעוץ החינמי לזוגות כלים, סרטונים ותובנות לשיפור מיידי דנה שלחי לי את המדריך במתנה
052-617-33-23
מלאו פרטים לקבלת ייעוץ

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
    • מאת
      תגובות

מייה
      אורח

היי אני בחורה בת 24 נשואה מזה 4 שנים ואם לתינוקת בת 9 חודשים. בעלי מבוגר ממני ב14 שנים, אני סטודנטית ובעלי עובד וגם סטודנט. אני אוהבת אותו מאוד והוא אומר לי שהוא אוהב אותי אבל אני מרגישה שאני אוהבת אותו יותר, ורוצה להיות איתו כל הזמן, והוא חשוב לו יותר העבודה והלימודים לפי דעתי. הוא לא רומנטי כמו שאני רוצה, הוא חושב שכשהוא עובד ועוזר לי בבית ובילדה אז זה צריך לספק אותי, אבל זה לא למרות שהוא מאוד מכבד אותי אבל אני רוצהיותר. גם במיניות הוא לא מספק אותי, ואני תמיד חושבת שהבעיה היא איתי ובגלל שאין לי ניסיון כמוהו במיניות אז אני לא טובה וזה גורם לי להתרחק ממנו עוד יותר. דיברתי איתו כמה פעמים על זה שאני לא מרוצה מהזוגיות שלנו, והוא תמיד אומר לי שבגלל שאת לא עובדת ומחכה לי כל היום אז את חושבת שיש משהו בזוגיות שלנו לא עובד. ויום אחרי שמדברים הוא פשוט שוכח על מה דיברנו וממשיך כאילו לא היה כלום. אני לא יודעת אם זאת אני או הוא הבעיה, אבל אני יודעת שאני לא מרוצה מהזוגיות הזאת ולפעמים חושבת להגיד לו שאני רוצה להתגרש ממנו רק כדי לדעת מה תהיה התגובה שלו וכדי לדעת אם הוא באמת אוהב אותי או לא. עזרה??

דנה חיימזון בוארון
      מנהל בפורום

היי מייה:)
      כבוד ועבודת צוות סביב ילדים וטיפוח הבית זו לא זוגיות. זה חשוב אבל כמו שציינת על זה לא מתבססת הזוגיות שלך.
      נשמע שאת חייה סביבו והוא חיי את חייו ויש פה המון פתח לתסכול.
      במבחן הצותאה את צריכה ממנו יותר תשומת לב ואת לא מקבלת אותה ומרגישה גם חסרת בטחון בזוגיות הזו.
      אין ספק שהמצב לא יכול להישאר ככה ובטח גירושים זה לא הפתרון.
      עליך לעשות איתו תיאום ציפיות שזה אומר להסביר לו את הדגשים לדברים שחסרים לך ולראות איך הוא יכול למלא אותם עבורך תוך כדי זה שאת מכוונת אותו מה היית רוצה שהוא יעשה ואיך.
      במקום להגיד מה חסר לך תצייני בפנייו מה הית רוצה.
      אשמח להרחיב איתך במייל או בטלפון- לצערי אני לא רואה את המייל שלך פה כדי לכתוב לך בהרחבה.
      אשמח אם תצייני אותו או תצרי עימי קשר ב 052-6173323

בהצלחה,
      דנה

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

f g y