צומת דרכים בזוגיות

הצטרפו לאלפי אנשים שהורידו את הייעוץ החינמי לזוגות כלים, סרטונים ותובנות לשיפור מיידי דנה שלחי לי את המדריך במתנה
052-617-33-23
מלאו פרטים לקבלת ייעוץ

ייעוץ זוגי פורום פורום ייעוץ זוגי צומת דרכים בזוגיות

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
    • מאת
      תגובות

אביב
      אורח

אני (25)ובעלי (32) יחד 4 שנים עם ילדה משותפת. עוד לפני החתונה היו לי בעיות איתו אבל בצעירותי, תמימותי ואולי אף טפשותי חשבתי שאצליח להוציא את הטוב שבו ולמזער את הרע. הוא טיפוס של סיפוק צרכים מיידי מה שאני רוצה איך שאני רוצה ואין דבר כזה לא או לא עכשיו אז נכון. ידעתי עם מי התחתנתי וחשבתי שאני יותר חכמה מכל מי שסביבי שניסה לגרום לי לראות את הדברים כמו שהם והיום אני במקום רע מאוד איתו שמשפיע על כל התנהלות חיי ולא יודעת מה לעשות. זה היה תמצית הרקע ליחסים, הבעיה שלי היא כזו:
      אני עמוסה רעל וכעסים כלפיו ברמה שבא לי פשוט להטיח בו כמה אני שונאת אותו יותר ויותר כל יום ובאמת כמה שאני מנסה להתעלות מעל לכעס ולאכזבה שלי אני מרגישה שבגללו ומי שהוא נאלצתי לעשות ויתורים רבים בחיי, לוותר על אנשים, על הזדמנויות בעבודה ובלימודים, אני נאלצת לשמור הרבה בבטן כי הוא לא מסוגל להתמודד עם ביקורת אפילו אם היא בונה הוא ישר תוקף צועק ומעליב ואחכ גם משתמש בזה נגדי בריבים אחרים, אני נאלצת להיות צבועה איתו, עם המשפחה, עם כל הסובבים אותי אני יודעת שהוא מספר לי סיפורים ושקרים אבל כאילו מעדיפה לא להתקע על זה כי זה לא עוזר שאני מתעמתת איתו על זה ואני בכלל לא מבינה למה לשקר?? עברנו יחד כלכך הרבה שזה פשוט מעליב אותי ואת קשר שלנו שככה הוא מתנהג.
      עוד בעיה קריטית בעיניי היא תדירות יחסי המין שלנו, כל פעם יש לו תירוצים, עייפות, אוכל, הוא צריך תנאים מיוחדים מצעים חדשים, מוזיקה מסוימת, שעה מסוימת ביום וגם כשאני לגמרי רוקדת לחליל המרגיז הזה שלו ויוזמת כי תמיד אני זו שיוזמת גם אז הוא מוצא סיבה לדחות אותי לפעם אחרת עד שיוצא שאולי פעם בחודש במקרה הטוב אנחנו שוכבים והוא מעדיף לראות פורנו ולעשות ביד מאשר להיות איתי איזה פגיעה בביטחון העצמי אני סופגת כל פעם מחדש. כאילו איכשהו כל הדברים שניסיתי לברוח מהם כל החיים כמה שרציתי שותף לחיים אני מוצאת את עצמי חיה עם בנאדם מניפולטיבי שחושב רק על עצמו ועל טובתו האישית אין זוגיות אין חברות אין אמון אני פשוט כועסת ועצובה ולא יודעת איך לצאת מהתחושה הזאת ניסינו ייעוץ זוגי זה לא עזר ועם הזמן אנחנו רק ממשיכים להתרחק אני לא רוצה להתגרש אני מחפשת איך להתקדם מהמקום שאני נמצאת איתו בלי להרגיש ככה בודדה ואומללה ומקווה שתוכלו לעזור לי

דנה חיימזון בוארון
      מנהל בפורום

היי אביב, תודה על מכתבך.
      אין ספק שכל התיאור הזה מעיד על תוצאה של הזנחה של דברים עמוקים יותר שבאים לידי ביטוי מתסכול גדול של חוסר הצלחה בביטוי רגישה וחוסר הכלה.
      סקס,תקשורת ויחס הם הדברים שנפגעים בהיעדר תגובה הולמת לאתגר שמבקש את התייחסותכם. ברור שיש פה הימנעות ולא התמודדות מחשש לעורר פיצוץ על הדרך. וברור שכל הגישה פה היא לא נכונה. זוג שלא רוצה להתגרש, צריך לעבוד על היחסים שלו אחרת הם מדרדרים כמו בתיאור שאת משתפת כאן וזה לא יקרה מעצמו. הדרך היחידה היא ייעוץ זוגי. שאר תשובתי נשלחה למייל שלך
      052-6173323- ואל תחכי, זה לא ילך למקום טוב יותר וחבל:(

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

f g y