משבר אימון שלי בה אחרי שהיתה בקשר עם חבר לשעבר..

הצטרפו לאלפי אנשים שהורידו את הייעוץ החינמי לזוגות כלים, סרטונים ותובנות לשיפור מיידי דנה שלחי לי את המדריך במתנה
052-617-33-23
מלאו פרטים לקבלת ייעוץ

ייעוץ זוגי פורום פורום ייעוץ זוגי משבר אימון שלי בה אחרי שהיתה בקשר עם חבר לשעבר..

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
    • מאת
      תגובות

ניקי
      אורח

משבר אימון שלי בה אחרי שהיתה בקשר עם חבר לשעבר..
      שלום וברכה , לאחרונה חזרתי לחברה שלי וגיליתי שהיתה בקשר בשבועיים של הפרידה עם אקס המיתולוגי שלה ..ראוי לציין שהמשבר הגדול שלנו בקשר בא בעיקבות הקשר האובססיבי שלה איתו שנמשך במשך מעל 8 שנים שבמהלכם נפרדו וחזרו ונשארו ידידים מאחר שלא רצה אותה כבת זוג והיא מתוסבכת ומתגעגעת אליו ..ומדברת איתו לפי תקופות .. הבטיחה לי שבחיים לא תהיא איתו בקשר אחרי אירוע שהרגשתי נבגד באימון ומאז נשבעה לי שהוא נשכח ולא עוד גם בלא קשר אליי ואף עם ניפרד .. וגיליתי שהיא כן היתה איתו בקשר במהלך השבועיים פרידה . אני נורא חושש מזה ומתוסכל . זה אוכל אותי מבפנים . מה עושים ? האם להמשיך בקשר כזה ואיך ?

דנה חיימזון בוארון
      מנהל בפורום

היי
      דיברת איתה על זה? שהיתה איתו בקשר?
      צריך באמת להבין כמה היא כנה איתך ומהם המניעים שלה הגלויים והנסתרים לקשר איתו.
      יכול להיות שלא מדובר בכלל ברגש לאקס כמו אישזהו תלות או קושי אישי שלה להתמודד עם פרדות וה-"לבד שלה" יכול לגרום לה לפעול מבלי להפעיל שיקול דעת.
      יש לי הרבה מה לשאול בנוגע לתיאור המקרה שלך ואשמח לתת מענה לשאלתייך.
      אבל חשוב לי להדגיש שלעיתים שחופרים פנימה מה שרואים במבט הראשון שונה בתכלית שלו בעומקים שונים.
      מה שהמשפט הזה אומר שלא בהכרח באמת יש פה משבר אמון שלה בך, אלא קושי בהתמודדות ברמת הדימוי שהתוצאה שלו נראת כמו בעיית אמון.
      מקווה שהסברתי את עצמי,
      אשמח לשוחח איתך ולעזור

דנה 052-6173323

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

f g y