יום נישואין

הצטרפו לאלפי אנשים שהורידו את הייעוץ החינמי לזוגות כלים, סרטונים ותובנות לשיפור מיידי דנה שלחי לי את המדריך במתנה
052-617-33-23
מלאו פרטים לקבלת ייעוץ

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
    • מאת
      תגובות

בחורה מהצפון
      אורח

דנה שלום, אני רוצה לשתף אותך במקרה שהיה לי אתמול ומאוד אשמח אם תתני כמה טיפים איך לעבור את המקרה. אתמול היה לנו יום נישואין לצורך העניין אני כבר שמונה שנים נשואה , יש לי ילד בן חמש . להפתעתי בעלי שכח שיש לנו יום נישואין . את האמת חיכיתי שיגיד משהו או יתקשר או ישלח הודעה כי הוא עבד כל היום . כשחזר הביתה אמרתי לו שיש לנו יום נישואין היום ולתדהמתי הוא שכח והיה מופתע לשלמוע ממני שאכן ביום זה יש לנו יום נישואין. אני מאוד מרגישה רע עם זה , אני חשה אכזבה גדולה , לא יודעת מה לעשות איתו , האם אמשיך עניינים כרגיל או מה ?????? אשמח מאוד אם תעזרי לי ותתני לי קצת טיפים מה לעשות .

דנה חיימזון בוארון
      מנהל בפורום

היי

אין ספק שההרגשה מאכזבת ששוכחים אירוע כזה חשוב אבל אם סה"כ הזוגיות שלכם טובה אפשר לראות במקרה זה משהו חריג.
      לא מתוך תחושת זלזול אלא באמת עומס שלא מאפיין בדרך כלל את בן זוגך.
      אני חושבת שאת יכולה להבהיר לו כמה את רגישה במצבים כאלה ושמאוד היית מבקשת שיהיה עירני לזה גם אם זה אומר שישים לעצמו תזכורת רק על מנת שזה לא יברח…
      אני חושבת שמה שאת צריכה כן לעשות זה להגיד לו שאת רוצה שיחשוב על דרך רומנטית לפעילות משותפת וכנ"ל גם את.
      שכ"א יקנה משהו ושתרימו ערב משותף, מהנה ומרגש.

מאחלת לכם שנים של אהבה, חברות וחוויות מרגשות.
      מקווה שעניתי לך.

יום נפלא,

דנה

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

f g y