ייעוץ זוגי › פורום › פורום ייעוץ זוגי › התדרדרות ביחסים
- This topic has 3 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 10 years, 7 months by
דנה חיימזון בוארון.
-
מאתתגובות
-
12 באפריל 2013 בשעה 17:54 #1044
שיאורחהיי דנה,
אשתי ואני ביחד 15 שנים, נשואים 6, שני ילדים ושנינו בני 34.
פעם הייתה בינינו אהבה גדולה ועמוקה, המערכת יחסים שלנו היתה מבוססת על אהבה, כבוד הדדי, אמון, נאמנות וכנות.
עם זאת יש לי שלושה בעיות שנמשכות שנים, הן גורמות לי לחסך גדול ותסכול רבעל כל נושא היו לנו מיליון שיחות אבל ללא שיפור מצידה
1. תדירות ביחסי המין שלנו וחוסר היוזמה שלה, כלומר אני רציתי לפחות פעמיים בשבוע
אבל מבחינתה אם אני לא יוזם (והיא לעולם לא תיזום) לא מפריע לה שבועות בלי זה, אז פשוט לא יקרה..
(אני גבר מטופח ומושך שנשים מתחילות איתו כל הזמן)2. בשנתיים-שלוש האחרונות, פתאום שמתי לב שאני היחיד שאומר "אני אוהב אותך", היא פשוט הפסיקה לגמרי
אני אומר לה על בסיס יומיומי, תמיד מחזר אחריה ועדיין כותב לה מכתבי אהבה, אבל היא רק אומרת שזה
שהיא אומרת "גם אני.." זה בסדר וחוץ מזה היא מראה את האהבה במעשים..3. עם השנים, הכבוד ההדדי נשחק אצלה, כלומר אם אנחנו רבים היא מקללת אותי ומכנה אותי בשמות,
שזה משגע אותי כי אני לעולם לא אדבר אליה ככה…אני מתוסכל מהמצב, מרגיש ששום דבר לא ישתנה ונידונתי לחיים של תסכול מיני ורגשי קבוע
16 באפריל 2013 בשעה 9:29 #1045
דנה חיימזון בוארוןמנהל בפורוםהי שי,
תודה על השיתוף
האם שוחחתם על הירידה בתדירות יחסי המין שלכם?
האם היתה נקודה מסוימת בה חלה השינוי בתדירות? אם כן, מה היא.
ירידה בתדירות היא בדר"כ תוצאה של דבר אחר.
במידה והתקשורת בניכם מספיק טובה אפשר לברר יחד מהי נקודת ההתחלה שהסקס פחת.האם היא באמת מראה את אהבה במעשים?
האם הסברת לה שחשוב לך שהיא תחזיר לך משפטי אהבה? מה היתה תגובתה?קללות הם תוצר של איבוד שליטה. יכול להיות שזה במחזור החודשי שלה הויא מאוד עצבנית ויכול להיות שזה מעבר לכך- לא ציינת תדירות.
בכל מקרה אם זה בתדירות גבוה זה דורש התייחסות ואולי טיפול אישי במסגרת ייעוץ זוגי.בכל מקרה ברור שאין לזה מקום ואין לזה לגיטמציה.
אשמח אם תענה לי חזרה על השאלות כדי שאכוון אותך כיצד לפעול,שבוע טוב וחג שמח!
דנה
16 באפריל 2013 בשעה 13:24 #1046
שיאורחתודה רבה על התשובה דנה
כן שוחחנו על הירידה בתדירות, היא טוענת שלא הייתה ירידה וזה תמיד היה ככה אצלה, אני יכול להעיד שזה לא נכון,
בשלוש-ארבע שנים הראשונות של הקשר מעולם לא היתה לנו בעיה כזו, אני חושב שזה השתנה כאשר שנינו
התחלנו ללמוד לתואר והיה לנו המון לחץ ומעט זמן פנוי, אבל מאז זה לא השתנה בחזרה גם בזמנים שיש לנו המון זמן פנויהאם היא מראה אהבה במעשים? לא ממש, בכל אופן לא משהו שאני מרגיש,
היא לא מאלה שתבוא ותחבק, תנשק או סתם תתכרבל בחיכי כשאנחנו רואים טלוויזיה, די קרה הייתי אומרהיא כל הזמן התגוננה כשאמרתי לה שהיא הפסיקה להגיד לי,
היא פשוט הגנה בתוקף על זה שהיא כן אומרת לי ("מה, אתה סופר לי?") ומתרגזת מזה מאודגם אחרי שיחות ארוכות ורציניות שבהן הבטיחה שזה ישתנה, פשוט כלום לא משתנה, אפילו לא טיפה
הקללות קורות בריבים היותר קשים שלנו ולא סתם בכל ויכוח, עדיין לא מסוגל לסבול את זה כי אני מאמין שצריך לכבד גם כשרבים
17 באפריל 2013 בשעה 10:29 #1047
דנה חיימזון בוארוןמנהל בפורוםהיי שי
היא טוענת שזה תמיד היה ככה.
הדגש הוא לא מה היה, אלא על זה שזה מפריע/ חסר לך.
ההתייחסות שלה צריכה להיות ממקום של שיפור ולא נשמע שזה באמת הכיוון.
נשמע שבנוסף תפיסת הזוגיות בניכם היא שונה, הדגשים והנתינה מתבטאים באופן שונה.
מה שלי מראה מההתכתבות שלנו היא שהתרגלת ל x והיום אתה מקבל y.
אני חושבת שכל הטענות שלך מצביעות על תוצאה לגורם שלא נאמר.
חייב להיות משהו שגרם לשינוי כזה וגם לגישה שנשמעת מזלזלת ולא משתדלת מציגה.״ מה אתה סופר לי״אני אשמח לשוחח איתך ולהדריך אותך.
נראה שהתסכול שלך הוא מהתוצאה ואתה מגיב לתוצאה במקום לגורם.
בעיני הבעיה שלכם היא תקשורת, כנות ופתיחות.
מאמינה שברגע שתתמקד בזה תוכל לשנות את התוצאה שמסתכלת אותך ובצדק.אשמח לשוחח איתך על כך ולכוון אותך.
אני ב 052-6173323יום קל,
דנה
-
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.