דרוש שינוי

הצטרפו לאלפי אנשים שהורידו את הייעוץ החינמי לזוגות כלים, סרטונים ותובנות לשיפור מיידי דנה שלחי לי את המדריך במתנה
052-617-33-23
מלאו פרטים לקבלת ייעוץ

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
    • מאת
      תגובות

ענבלולי
      אורח

שלום רב,
      אני בת 28 ובעלי בן 34 יש לנו 2 ילדים נפלאים בני 6 ו7 שאותם אני חינכתי ואני הנחתי כל חייהם וזאת מכיוון שהאדם איתו אני חולקת את חיי ״בול עץ״
      הוא חושב שמבחינתו זה שהוא עובד ומביא כסף הביתה מביא בכסף הזה אוכל ולבוש בזה סיים את תפקידו.
      גם אני עובדת משרה מלאה + ימיי שישי, אז?!
      הוא יישן כל השבת מחובר למיטה ולא עושה שום פעילות עם הילדים ( בהתחלה היתי רבה איתו על זה, אך התייאשתי והבנתי כי הוא בעצם מפספס את הילדות שלהם),
      ״זבשלו״!
      אבל לאחרונה כל דבר שאני עושה הוא רוצה לשנות… תפסיקי להיות לחוצה , תפסיקי לצעוק, תהיה עדינה
      הוא פשוט רוצה להחליף אותי ( זה מה שאני

דנה חיימזון בוארון
      מנהל בפורום

היי ענבל,

תודה על השיתוף בפורום האתר. התוכן ששלחת נקטע באמצע, אך ממה שכתכבת אין ספק שיש בינכם פערים בתפיסה הזוגיות בתפיסת חיי המשפחה. בהבנה שלי את מתקשה אליו ולגרום לו להבין דברים שמבחינתך ברורים מאליו כמו זמן איכות עם הילדים.

יחסים בין בני זוג אינם יכולים להיות סטאטים: או שהם משתפרים או שהם מתדרדרים. אם את מרגישה שהתקשרות, סדרי עדיפויות, חלוקת תפקידים, אינם קיימים בזוגיות שלכם אין ספק שהזוגיות שלכם בבעיה אשמח לשוחח איתך בטלפון ולעזור כיצד אוכל לעזור לך ולכוון אותך להשגת מטרותיך.

בברכה,

דנה חיימזון
      052-6173323

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

f g y