ייעוץ זוגי › פורום › פורום ייעוץ זוגי › דילמה קשה
- This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 10 years, 7 months by
ליאת.
-
מאתתגובות
-
8 בפברואר 2013 בשעה 23:01 #1013
yosאורחשלום..
אני בחור בן 33 ונמצא עם חברה שלי כבר כמעט שנתיים..
אני מאוד אוהב אותה והיא הקשר הכי משמעותי שהיה לי עד היום..
הבעיה היחידה היא שהיא לא רוצה להביא ילדים לעולם ואי אפשר לשכנע אותה אחרת,
לטענתה היא לא מעונינת באחריות הזאת .
בהתחלה חשבתי שאולי דברים ישתנו או שאולי זה לא יפריע אבל האמת שזה כן!
אני לא יודע מה לעשות..זה או לוותר על אהבה גדולה ולמצוא מישהי בעתיד שכן מעונינת בילדים
או שאהבה גדולה חזקה מהכל ולא מוותרים עליה.. מה עושים??12 בפברואר 2013 בשעה 13:09 #1014
דנה חיימזון בוארוןמנהל בפורוםהמקרה הזה מוכר לי מייעוצים עם אנשים שונים שהיו באותו מצב.
בדרך כלל החלטה לא להביא ילד נובעת מאיזשהו קושי או פחד.
במצבים כאלה רצוי להתייעץ עם איש מקצוע משום שאתה כבן זוג תתקשה להגיע לעומקים כאלה, וגם
אין לך את האפשרות לדעת להוביל שיחה לשם.
ישנם אנשים שבאמת לא רוצים ילדים ולא מתוך קושי אבל צריך להבין באמת מהו המניע לכך.
רב האנשים שהיו אצלי בתהליך מהסיבה הזו חשבו שאין סיבה משמעותית להחלטה הזו, אבל כשנכנסו לעומקם של דברים הבנו שיש משהו מתחת לפני השטח והנושא טופל.אני חושבת שעליך להציע לבת זוגתך לבחון את ההחלטה שלה מול איש מקצוע מתוך נקודת הנחה שלא תמיד אנחנו יודעים מה מנהל את ההחלטות שלנו ועלינו לוודא שבאמת אנחנו עושים בחירות שהם נבונות עבורנו ולא מייצגות קשיים אחרים.
בדרך כלל מדובר בתהליך אישי ולא זוגי כי החלטה כזו היא משהו שנקבעת כבר בתחילת הקשר.
במידה והיא לא תרצה לעשות דבר אם ההחלטה שלה, עליך לקבל אחריות על עצמך ועל העתיד אותו אתה רוצה ולבחון עם עצמך כמה זה באמת חשוב לך.אם אתה לא יודע כיצד להתנהל מולה ולפתוח את השיחה אתה מוזמן לטלפן ולהתייעץ איתי 052-6173323 דנה
12 בפברואר 2013 בשעה 13:09 #1017
ליאתאורחהיני בת 34 ובן זוגי בן 38 יש לנו שתי בנות מקסימות. בקצרה אסביר שבאמת מעולם לא
אהבתי אותו ממש אבל זה נמשך גם מהרגל מרחמים וסוג של פחד (מלהיות לבד מסתבר).
בגלל כל הדברים הנ"ל ועוד ,לא התחתנתי איתו (כאילו לא רציתי להציג בפני מכריי אותו כבחירת ליבי).
אנו גרים יחד כבר כמעט 4 שנים ,אציין שאני מכירה אותו 12 שנים מתוכן גרנו אצל הורי קצת
הוא היה שוכר דירה ואני הייתי באה אבל לא גרים ממש יחד.
מה שקורה היום זה קטסטרופה. אני ממש מרגישה שנאה חוסר רצון מוחלט להיות יחד. אבל נשארת כי אלף ואחת
סיבות. הדירה ברשותינו ללא שכירות או משכנתא, איני יכולה כלכלית לגור בשכירות ולהחזיק את הבנות לבד(הוא לא ישלם מזונות
הוא אפילו איים על כך). אני מבינה היום שאני עוברת התעללות נפשית ומילולית ואני סוג של מפחדת ממנו.
בקיצור לא פיסית אבל בא לי למות ממש.אני יותר לא ארחיב כי לא אסיים
אני צריכה עזרה. -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.