ייעוץ זוגי › פורום › פורום ייעוץ זוגי › ביקורת בן הזוג על התנהגותי עם חבריי
- This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 10 years, 7 months by
ליטל.
-
מאתתגובות
-
7 באפריל 2012 בשעה 1:51 #981
ליטלאורחהיי אני בת 21 וחבר שלי בן -23,
אני וחבר שלי כבר שנתיים יחד, ובזמן האחרון אנחנו לא מפסיקים להתווכח ובעיקר
לריב, הוא כל הזמן חושב שאני מחפשת אותו
ובעיקר עלוקה עליו .. ככה הוא טוען!
התעצבנתי נורא ששמעתי את זה ,אני פשוט לא יודעת איך אני משחררת , ז״א מה עלי
לעשות כדי לשחרר ולהבליג על דברים ?? אני ניתקעת סתם על דברים , וזה מה שהורס בנינו !!
הייתי רוצה לשמוע דיעה בכדי לדעת איך עלי להמשיך מכאן …27 בנובמבר 2012 בשעה 12:45 #980
דנה חיימזון בוארוןמנהל בפורום27היי מאור,
אין ספק שהקושי במקרה הזה הוא שלו.
אבל השאלה אם את רוצה להיות צודקת או חכמה ולפעול לטובת משהו מבלי לאבד את הקשר.אני מציעה שתנסי להבין ממנו על סמך מה הוא מאמין שאת עושה מעצמך צחוק ליד החברים?
האם זה מתוך תגובות של החברים או פרשנות אישית שלו.
אם הוא יבין שזה אצלו הוא ידע לשחרר את זה ממך ולבקר אותך.
אם הוא אוהב שזה רק איתו יכול להיות שהוא מרגיש את הפערים מול החברה וזה מתסכל אותו.
צריך להבין מהו המקור של הביקורת שלו.
במידה וידע לבסס רת התחושה שאת עושה מעצמך צחוק אל תבואי בגישה שזו את, נסי למתן את זאת ולא מתוך ביטול עצמי אלא מראייה שבן זוגך רגיש לזה
והוא מרגיש לא בנוח שאת מתנהלת ככה יחד עם זאת עליו גם לכבד את השוני בניכם ולהבין שאת בנויה ככה.תציעו פתרונות ששניכם יכולים לעמוד בהם על מנת להרגיש טוב עם עצמכם במצבים כאלה.
למשל מה יגרום לך להרגיש בנוח כאשר אני פועלת בדרך מסוימת?
מהם הדברים שממש מפריעים לך נקודתית ועליהם תנסו לראות אם יש דברים שאפשר למזער.
בהצלחה!דנה
27 בנובמבר 2012 בשעה 18:55 #979
רוניאורחאני חיילת בת 19 ויש לי חבר חייל בן 21. אנחנו חברים שנה וארבעה חודשים. מאז ומתמיד הייתה לנו בעייה ביחסים שקשורה לדרך שבה אני מתנהגת עם חברינו ( יש לנו הרבה חברים משותפים) את אותם החברים הכרתי קודם, והם תמיד הכירו את הצד השטותניק שבי, שאוהב לעשות שטויות ( לא בצורה מוגזמת של לרקוד על השולחנות. ממש לא) כמו סתם לדוגמה להגיד דברים מצחיקים וטיפשוניים . כל חבריי מכירים ואוהבים אותי ככה.. לחבר שלי מאוד מפריע העניין הזה, ולא פעם או פעמיים או מעיר לי על דרך ההתנהגות שלי בפומבי. הוא אומר לי שהוא מעיר לי לטובתי ושהוא רוצה למנוע ממני לעשות צחוק מעצמי.. כל יציאה שהוא אומר לי את זה, היציאה נהרסת ואנחנו רבים. אמרתי לו המון פעמים שזאת מי שאני, שאני אוהבת את איך שאני ״ מסמר הערב״ ושאני לא רוצה להשתנות ושיקבל אותי ככה. הוא כל פעם אומר לי אחרי שאנחנו רבים שהוא לא יגיד לי את זה שוב, והוא כל פעם אומר לי.. אני מאוד אוהבת אותו והוא אותי, ואני לא מבינה למה הוא לא יכול לשבת עם חברים שלו ולצחוק מהשטויות שלי. לאחר שדיברתי איתו על זה הוא אמר לי שמאוד חשוב לו מה אנשים חושבים עליי ועליו, ואולי זה נובע מביטחון עצמי נמוך שיש לו. הוא רוצה שאני אגיד רק את הדברים הנכונים ואתנהג כמו ליידי. חשוב לציין שכשאני איתו לבד הוא כן אוהב שאני עושה את השטויות שלי, רק לא עם החברים. אני באמת אובדת עצות ואני מרגישה שאם עוד פעם הוא יבקר אותי על התנהגותי הכל יתפוצץ ונפסיד אחד את השני. אנא עזרי לי להציל את הזוגיות שלי!
-
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.