אובדת עצות

הצטרפו לאלפי אנשים שהורידו את הייעוץ החינמי לזוגות כלים, סרטונים ותובנות לשיפור מיידי דנה שלחי לי את המדריך במתנה
052-617-33-23
מלאו פרטים לקבלת ייעוץ

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
    • מאת
      תגובות

יעל
      אורח

שלום. אני נשואה 9 שנים ויש לנו 3 ילדים. קודם אציין שאני אוהבת את בעלי ויש בינינו תקשורת מדהימה. הבעיה היא שבעלי לא מוכן לנקוף אצבע בבית. יש לו רק 2 מטלות, שזה לקחת את הילדים בבוקר למסגרות ולצאת עם הכלב פעמיים ביום. גם בזה הוא מחפף. אני מרגישה מותשת רוב הזמן מכל המטלות שיש לי במהלך היום (כביסות, בישולים, ניקיונות, חוגים וכד׳) וכשאני מנסה לבקש עזרה אז הוא מתעצבן עליי וטוען שאני סתם מתלוננת. אני כבר לא יודעת איך לדבר איתו כדי לגרום לו לעזור, או לפחות לא להוסיף לבלגן (הוא זורק בגדים על הרצפה, משאיר נעליים איפה שבא לו , אפילו את המגבת אחרי המקלחת אני צריכה לתלות).אין לי יותר כוחות. זה גורם לי להיות ממורמרת, עצבנית ואין לי אפילו חשק לקיים איתו יחסי מין. מה לעשות? אני מתחילה לחשוב על גירושין כי אני לא מוכנה לבלות את שארית חיי כמשרתת (כך בדיוק אני מרגישה). אודה לכם על המענה.

דנה חיימזון בוארון
      מנהל בפורום

היי
      אין ספק שבן זוגך התרגל למה שהרגלת אותו- מינימום עשייה בבית וחבל באמת שכך.
      אני חושבת שהדרך הכי טובה זה להפסיק לתקשר איתו אם את באה בטוב והתגובה שלו שאת סתם מתלוננת ואין ספק שהבעיה החמורה ביותר בעיני היא שהוא לא מכבד את הבקשה שלך וממעיט מחשיבותה.
      נסי לשאול אותו מה הוא כ מוכן לקחת על עצמו ובמידה והוא לא מוכן שיקח בחשבון שהבית יפסיק להתנהל כפי שהוא עד היום.
      הבעיה שלך מבלי לדעת היא שאין לך מילה מולו ולכן הוא לוקח אותך כברורה מאליו. הוא יודע שאם הוא לא יעשה משהו את כבר תדאגי לעשות אחריו.
      עצם הידיעה הזו מאפשרת לו לעשות מה שהוא רוצה. תפסיקי לעשות ותבחיני את זה למשך שבוע ותעדכני אותי.
      אם תרצי את מוזמנת לשוחח איתי בטלפון 052-6173323

ערב טוב ובהצלחה

דנה

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

f g y