פרידה מקשר של חודשיים וחצי

הצטרפו לאלפי אנשים שהורידו את הייעוץ החינמי לזוגות כלים, סרטונים ותובנות לשיפור מיידי דנה שלחי לי את המדריך במתנה
052-617-33-23
מלאו פרטים לקבלת ייעוץ

ייעוץ זוגי פורום פורום ייעוץ זוגי פרידה מקשר של חודשיים וחצי

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
    • מאת
      תגובות

ליאור
      אורח

שלום אני בן 25. לפני חודשיים הכרתי בחורה בת 24 והתחלנו לצאת. בהתחלה זרם די טוב והכרנו, די מהר גם שכבנו, ולאחר מכן עשינו עוד דברים כמו סרט בקולנוע, סתם דיבור על קפה, היא עזרה לי לבחור נעליים, ישבתי איתה ועם חברים/ות מהלימודים, היא יצאה איתי ועם חברים שלי פעם אחת, וגם ישנו אחד אצל השני כמה פעמים.
      מעבר לסקס גם היה בינינו מגע שלי הרגיש כמו היקשרות, חיבוקים, נשיקות, היא שמה עליי את הראש וכו', אבל איפשהו תמיד הרגשתי מחסום בשיחה איתה, ושהיא לא נפתחת עד הסוף ונקשרת אליי, או קטעים של שתיקה אצלה ואז אני חייב לדבר. השקעתי בשביל גם בולנטיין האחרון ועשיתי פה ושם דברים שהראו על דאגה ואכפתיות, ומצד שני הראיתי לה שאני לא רודף אחרייה ונתתי לה את הספייס של כמו שהיא טענה שהיא רוצה. איכשהו זה הגיע לי עד כאן והרגשתי שאנחנו חייבים לדבר על זה ולפני יומיים עשינו שיחה שבסופה היא אמרה שעקב הציפיות שלי להכיר אותה יותר כרגע היא לא מוכנה לזה עדיין וזה בעייתי, אבל רוצה שנשמור על קשר. מאז לא דיברנו מלפני יומיים. יש דרך להחזיר אותה אליי? ואם כן אז איך?
      תודה.

דנה חיימזון בוארון
      מנהל בפורום

צריך להבין למה זה נגמר.
      לא קרה דבר וזה נגמר.
      נשמע קצת תלוש.
      השמע שהבחורה שלך בגורה ופוחדת לפתח רגש עמוק.
      אולי שהגיע לשלב שבו הרגישה אז גם פרשה.
      השאלה היא למה לא היה לה מספיק בטחון.
      בדר״כ נובע מיחסים קודמים או מודל זוגי בבית לא מספיק חזק.
      בכל אופן מציעה לך ליצור איתה קשר ולבקש להבין מה היה המניע לסיום היחסים.
      לא נראה לי שאתה מספיק הבנת מאיפה זה בא.
      תנסה לתת מענה בעיקר לחששות שלה.
      הכוונה מפורטת יותר דורשת רזולוציה אחרת וזה כבר מתאים לפגישה.

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

f g y