מצב עצוב והזוי

הצטרפו לאלפי אנשים שהורידו את הייעוץ החינמי לזוגות כלים, סרטונים ותובנות לשיפור מיידי דנה שלחי לי את המדריך במתנה
052-617-33-23
מלאו פרטים לקבלת ייעוץ

ייעוץ זוגי פורום פורום ייעוץ זוגי מצב עצוב והזוי

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
    • מאת
      תגובות

me
      אורח

הי דנה, קראתי פה מלא דברים וזה מדהים עד כמה בעיות חוזרות על עצמן בין זוגות שונים. אני נשואה שנה וחצי וביחד ס"כ שלוש שנים. בעלי היה לפני הנישואים משקיע ונותן מעצמו, אחס כזה ששם לב לפרטים, עושה הפתעות וכו'. אחרי הנישואים הוא השתנה לחלוטין הוא נהיה קר יותר פחות נותן מעצמו לחלוטין. ניסיתי לדבר איתו וניסינו טיפול זוגי אבל הוא בשלו ומבחינתו הוא זה מה שהוא ואינו מוכן לעשות מעבר לכך. אני לא יודעת מה לעשות. זה הגיע למצב שלקחנו סוג של פסק זמן וחזרתי להורים. הוא השתנה מאוד ולא ברור לי למה. ניסיתי לשאול אם הפסיק לאהוב או אולי התאהב באחרת והוא אומר שלא ושהוא עדיין אוהב אותי. אני לא מבינה למה הוא נהיה כזה והמצחיק שגם הוא לא מבין. פשוט לא יודע למה… הייתי מפרטת יותר אבל אני מותשת ואובדת עצות..:(

דנה חיימזון בוארון
      מנהל בפורום

היי,
      נתחיל מהסוף, זה לא משנהה אם הוא אומר שהוא אוהב, מה שמשנה אם הוא מתנהג כאחד כזה.
      יש חורים גדולים בסיפור מתי הוא התחיל לשנות את גישתו כלפיך,
      האם היה אירוע מסוים שגרם לזה
      האם יש שוויון בין ההשקעה שלך לשלו.
      קשה לענות לי ולהתייחס כי לא ברור לי בדיוק פרט לריחוק שלו מה קרה.
      אני יכולה להגיד לך שיש אצלי והיו אצלי לא מעט מטופלים שבא לבד, מתוך הבנה שאין להם פרטנר לשינוי והם הרגישו תקועים ונואשים בתוך מציאות שהם לא יודעים איך לשנות.
      אשמח לשוחח איתך טלפונית ולהדריך אותך 052-6173323

אל תחכי עם זה, המצב לא ישתפר מעצמו,
      כאן בשבילך,

דנה

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

f g y