ייעוץ זוגי › פורום › פורום ייעוץ זוגי › משבר אמון
- This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 10 years, 2 months by
דנה חיימזון בוארון.
-
מאתתגובות
-
10 באוקטובר 2013 בשעה 14:45 #1100
דקלאורחהיי דנה,
אני בת 23, ואני ובן זוגי במערכת יחסים של שנתיים וחצי . שנינו מאד רואים את עצמנו ביחד בעתיד ויש לנו מערכת יחסים מדהימה.
אבל יש בעיה:בהתחלה שלנו הוא טס לטיול גלישה של חודש, כמה ימים לפני הפייסבוק שלו נשאר פתוח ,לצערי נוכחתי לראות שיחות עם בנות אחרות אציין בפירוש כי הן שמנות ומכוערות ,(אנחנו זוג שנראה ממש טוב) השיחות היו פלרטטניות אך היו שם רק מילים. נורא נפגעתי , חשבתי לעצמי מה יכולה להיות הסיבה לדבר כזה אם כל כך טוב לנו יחד במיוחד כשהכל חדש. דיברנו ,בכינו, עברנו את זה בלחץ של זמן הטיסה בהבטחה שזה לא אומר כלום ושזה לא יקרה שוב.
לפעמים כשהספק היה אוכל אותי הייתי נכנסת לבדוק את המצב, עד ליום שנוכחתי לראות עוד שיחה כזו, עם ילדה קטינה,ומכוערת ,המשפטים היו זהים. נפרדנו לתקופה של שבועיים בה הוא התחרט מאד והבין שהאהבה שלנו יותר חשובה מכל דבר אך התנגד למחוק את הפייסבוק.עברנו יחד כדי למחוק בנות לא נחוצות כדי לצמצם פיתויים.
אתמול ראיתי שהוא משוטט בדפים של אחרות שאינן חברות שלו. לטענתו תמיד זה לא אומר כלום-אם ההיסטוריה היתה נקייה זה היה לגיטימי, אך מתיחת הגבולות הזו מפחידה אותי, חשוב לי לציין, בפעם השניה שזה קרה. אחרי התבוססות לבד מצידו הוא הודה שמעשיו נבעו מהרגלים ישנים של "לשמור בנות על אש קטנה" ,שפשוט עלו לו לראש לאחר שנה וחצי של מערכת יחסים. השוק הוא, אם כל כך טוב לנו יחד . ואני נראית ממש טוב ומשקיעה בעצמי. למה יש לו את הרצון להסתכל החוצה? למה בי אין רצון להוציא את הראש מהקופסה ולהסתכל כי זה פשוט לא מעניין אותי . אבל בצד בשני זה לא קורה?הוא באמת הבחור שאם היה עליי לתאר את שאהבה נפשי הייתי מתארת אותו בידיוק אך האירועים החוזרים הללו כבר מתחילים להוות סימן ואני עדיין כל כך צעירה.
אשמח לשמוע את חוות דעתך כי אני כבר אובדת עצות.תודה !
13 באוקטובר 2013 בשעה 13:28 #1101
דנה חיימזון בוארוןמנהל בפורוםלא ציינת מה היו בתכני ההתכתבויות אבל אני מניחה שהיו שם פלרטוטים.
הדגש לא צריך להיות מה את מייחסת לו וכמה את נראת טוב, אלא למה?
למה הוא מרגיש צורך עדיין לשמור על אש קטנה בנות אחרות אחרי תקופה ארוכה שאתם יחד?
למה הוא לא מסופק ממה שיש לכם- והוא לא מסופק- אני בספק לגבי התשובה שלו, לא נשמעת לי אמינה.
נכון שזה כייף לקבל חיזוקים אבל כאן להערכתי זה נובע מחוסר בתוך הערכת הזוגית ויכול להיות שהוא לא רוצה לפגוע בך ולא אומר את האמת כולה.
אני מבינה שהיחסים בינכם חשובים מאוד אבל נראה לי שעד שלא תדעי מהי באמת הבעיה, מה הקושי האמיתי שלו -כל פתרון שתדעי יהיה בגדר ניחוש בלבד.
בנוגע לילדה קטינה זה אומר שצריך להיות הפרש שלפחות 5 שנים מהגיל שציינת -23 ל18 וזה נראה לי חריג.
אני מאמינה מנסיוני שהבעיה לא תפתר מעצמה עד שלא תגיע תובנה חזקה במיוחד שתעשה שינוי בגישה ובהתנהגות שלו.אשמח לעזור לך ולכם לפתור את הקושי
דנה052-6173323
-
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.