שאלה בנושא זוגיות במשבר

הצטרפו לאלפי אנשים שהורידו את הייעוץ החינמי לזוגות כלים, סרטונים ותובנות לשיפור מיידי דנה שלחי לי את המדריך במתנה
052-617-33-23
מלאו פרטים לקבלת ייעוץ

ייעוץ זוגי פורום פורום ייעוץ זוגי שאלה בנושא זוגיות במשבר

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
    • מאת
      תגובות

נטע-לי
      אורח

היי דנה,אני ובעלי נשואים כשנתיים וחצי ויש לנו תינוק בן 10 חודשים. מאז הלידה התרחקו היחסים ביננו עד כדי שבתקופה האחרונה הוא לי חי בבית אלא אצל אמא שלו.עברו עלינו כמה משברים, התינוק שנכנס לחיינו ולא בדיוק קירב ביננו אלא להיפך, בסמוך ללידה עברנו דירה מהדרום אל הצפון,דבר שהקשה על שנינו מפני שזה כלל הכל יחד ויצר קצת פאניקה אצל בעלי שלא הצלחתי לעזור לו להתגבר עליה וככל הנראה לצערי הוא פנה בעבודה למישהי שהקשיבה ללבו אבל כנראה הציעה לו קצת יותר מזה… גיליתי במכשיר הפלאפון שלו ובחשבון הפייסבוק הודעות עם אופן רומנטי ביניהם ומתוך פזיזות אמרתי לו שלא יחזור הביתה ושאני לא רוצה לשמוע ממנו יותר. הוא מצדו חיכה שאני ירגע ואמר לי שאין ולא היה בינהם כלום ושאני לא מתייחסת אליו מספיק ולכן הוא דיבר איתה.באותו זמן אמרתי שאני סולחת ומוכנה לשקם אבל בלב לא הצלחתי לשכוח את העלבון.עברו כחודשיים והנה שוב אני מגלה שהם מתכתבים והיא עוד מרשה לעצמה לקרוא לו נסיך בהודעותיה.התייצבתי בעבודתם והעמדתי אותה במקום שהבן שלי גודל כרגע בלי אבא בגללה.שאלתי,האם משבר חוזר על עצמו נגרם רק בגללי?(מודעת למגבלותיי)או שהוא ישקר שוב?

דנה חיימזון בוארון
      מנהל בפורום

היי נטע לי
      נשמע שמאז הלידה היו הרבה קשיים בינכם שעליהם לא נתתם מענה עד היום ובנוסף התעסקות סביב הילד הלכה והגבירה את הריחוק בינכם.
      היום את כנראה לא סומכת על בן זוגך ונשמע שמה שהפריע לו אז שכרם לו להכינס לקשר עם ההיא, חזר גם היום במידה והופסק מלכתחילה.המשבר לא נגרם רק בגללך, אני חושבת שלא דיברתם ופתרתם את הקשיים בינכם ולכן זה הלך וחזר, הלך וגדל. נראה שאתם במקום שבו אנשים פונים לייעוץ ואני באמת ממליצה לכם לעשות זאת. נראה שיש פערים שהיו תתקשו לגשר עליהם בכוחות עצמכם ועליהם להעזר באיש מקצוע ובהכוונה על מנת לדעת גם איך מחזירים את האמון ומהן הפעולות שיקרבו בינכם שוב. אשמח להיות לך להעזר ולייעץ לך כיצד להמשיך טלפונית.
      אני ב 052-6173323
      בהצלחה,
      דנה חיימזון, יועצת זוגית

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

f g y