הצטרפו לאלפי אנשים שהורידו את הייעוץ החינמי לזוגות כלים, סרטונים ותובנות לשיפור מיידי דנה שלחי לי את המדריך במתנה
052-617-33-23
מלאו פרטים לקבלת ייעוץ

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
    • מאת
      תגובות

גאיה
      אורח

אני ובן זוגי נשואים כשנה ובזוגיות 3 שנים. אוהבת אותו ומשכת אליו מאוד. אנסה לסדר את הכל לפי נושאים
      1.סקס: אחרי כחצי שנה התחיל להתלונן על תדירות ירודה, במיוחד מין אוראלי- האמירות שחקוקות לי הן לדוגמא: "את מנשקת אגרסיבי" "מה שעשית אתמול היה בקושי 2 דקות ולא נחשב" זה הקפיא אותי ואני לא מצליחה להשתחרר או לגמור כמו קודם(קודם זה היה פשוט מדהים בשבילי)
      2.אגרסיביות- טוען שאני מגיבה באגרסיביות לביקורת שלו
      3.לא מוכן ללכת לטיפול- אומר שהבעיה היחידה: שלי יש בעיה אתו לכן עליי ללכת לטיפול לבד. טוען שאני בכך כדי שהמטפל יגיד שאני צודקת.
      4.ילדים- חוששת לגדל ילד באוירה חרדתית. הוא נפלא עם ילדים אך יש בו פחדים רבים ואני לא רוצה שיוחדרו בילדינו לכשיהיו כאלו..
      5.יש בו כל כך הרבה טוב, הוא תורם לפריחה שלי כל כך הרבה. הוא חבר טוב. הוא גבר יוצא דופן ברגישותו.
      שאני מרגישה שיש פערים גדולים.. מה שאצלי הומור אצלו פגיעה, מה שאצלי קליל או שולי, אצלו כבד או מסוכן, כל יום נוספת לי לרשימה עוד "הוראת הפעלה" מיוחדת לבן זוגי- כיצד יש לנהוג בו כדי שלא: יעלב, יתפוצץ, יתפרץ או סתם יהיה מנוכר וקר אליי.
      הצילו?

דנה חיימזון בוארון
      מנהל בפורום

קודם כל תודה על השיתוף! אשתדל להתייחס לדברייך בצורה מקיפה ופרטנית.

1.סקס- זה מאוד חשוב שאתם מתקשרים על האופן שבו הדברים קורים אצלכם בחדר המיטות או לא קורים.
      המטרה היא לא להיפגע מזה אלא אם כן זה נאמר בצורה פוגעת ואז מחובתך לבקש ממנו להסביר את עצמו אבל לקחת בחשבון שיש דרך וצורה על מנת שבאמת תוכלי להיות מרוכזת בתוכן ולא לקחת את זה ממקום שפוגע בך.
      תכווני אותו במידה ומבקר למשל את האופן בו את מתנשקת איך הוא היה מצפה שתתנשקו. מה עושה לו את זה.
      3. נשמע שיש לכם בעיה של תקשורת בסיסית ולכן את המקום של שינוי ומינוף ביחסים עליכם לעשות ביחד אבל אפשר בהחלט לעבוד באופן אישי כדי לא להגיע לתקיעות ביחסים.
      המטרה לשפר ולא להיות תלוי בזה שהוא רוצה או לא ללעת לייעוץ לכן את יכולה להגיע גם לבדך.
      4.ילדים ואווירה זה תוצאה לתקשורת בניכם ושוב אם תטפלו בבעיה רז התוצאה תשתנה.

בהצלחה,ממליצה לך ליצור קשר ולראות מה אתם יכולים לעשות במצב הנוכחי.

0526173323

דנה

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

f g y