חוסר אמונה, חוסר הבנה

הצטרפו לאלפי אנשים שהורידו את הייעוץ החינמי לזוגות כלים, סרטונים ותובנות לשיפור מיידי דנה שלחי לי את המדריך במתנה
052-617-33-23
מלאו פרטים לקבלת ייעוץ

ייעוץ זוגי פורום פורום ייעוץ זוגי חוסר אמונה, חוסר הבנה

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
    • מאת
      תגובות

שירן
      אורח

היי,
      אני ובן זוגי ביחד כבר מעל 6 שנים, התחתנו לפני שנה וחצי .. זאת אהבה מאד גדולה .. אך תמיד יש את הבעיה, אם זה חוסר ההבנה שלו, חוסר האמונה שלו בי.. אני מאמינה שזה בא לו מהמקום שהוא הגיע ממנו, לכן אני מאד משתדלת להבין אותו.. הבעיה העיקרית שלנו בחודשים האחרונים היא החברים שלו, הם התרגלו שימי שישי אני מבשלת ויש אוכל והם יודעים לבוא לאכול וללכת .. זה די התחיל להימאס לי שהגעתי למצב שאני מסתגרת בחדר בשל קושי בשפה כי אינם מדברים עברית ואני נשארת בודדה.. אחד מהחברים שלו השפיל אותי לפני כחודש ובעלי לא האמין לי, והוא המשיך להכניס אותו הבייתה , הפסקתי להגיש להם את הארוחות .. וביקשתי והפצרתי בו שלא יכנסו , ובעלי בטענה אומר שאין מצב שלא הבנתי נכון , הוא בחר להאמין לו ולא לי.. אני לא יודעת מה לעשות אני מרגישה שמשהו התערער בי ובקשר שלנו .. אמרתי לו תן לי לדבר איתו ואני יוכיח לך את מה שהוא אמר לי , הוא אמר לי תני לי לחשוב על כך..
      אני לא יודעת מה לעשות לאן לפנות..

אשמח לעזרה ,
      תודה רבה

דנה
      אורח

היי
      הבעיה היא לא בחברים של בן זוגך.
      אלא ממש בו.
      בסקפטיות על דברים שאת אומרת, בהנחה שאת אומרת אותם נכון ובצורה שלא מעוררת אנטי אלא הקשבה.
      הבעיה שבן הזוג לא מספיק רגיש לדברים שחשובים לך וליחסם של החברים שלו כלפיך.
      נשמע שהוא עסוק יותר בלרצות אותם ומשהו בגישה שלו כלפיך גורם לי להאמין שאת ברורה מאליו.
      תבדקי עם עצמך את הכיוון הזה ובטח תבחני איך לעשות שינוי במקום הזה.
      האם יש גבולות, תקשורת והקשבה?

אם אין אני מציעה לך להרים טלפון ולהתייעץ איתי איך להתקדם עם תובנה חדשה זו.
      הבעיות לא יפתרו מעצמם, זה בטוח

דנה חיימזון,
      יועצת זוגית

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

f g y